top of page
Anouk Interieurontwerp Spelt Bakkers V2a 1e verdieping 5b.png

Werkwijze

Bij Anouk Interieurontwerp kun je kiezen voor ‘Inspiratie & advies’ en ‘Compleet 3D interieurontwerp’.

Wat past bij jouw wensen?

patroon.jpg

"Inspiratie & advies"

Heb je net even een duwtje in de goede richting nodig? Wat tips over indeling, kleuren en materialen, zodat je daarna lekker zelf aan de slag kunt met jouw inrichting? Dan kom ik bij je langs voor een brainstormsessie. Ik luister naar je/jullie wensen en inspireer je met ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht. Ik neem staaltjes stof en behang mee en laat zien wat lichtinval in jouw ruimte met verschillende kleuren doet. Aan het eind van de sessie krijg je van mij een helder interieuradvies waar je zelf mee aan de slag kunt.

Logo vrijstaande A
Kopie van patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp woning

"Compleet 3D interieurontwerp"

Wil je een compleet interieurontwerp voor jouw woon- of bedrijfsruimte? Dan doorlopen we samen drie stappen.

 

Het eindresultaat verklap ik alvast:

een verrassend ontwerp voor een interieur dat perfect past bij jouw wensen en woon-/werksituatie!

COMPLEET 3D INTERIEURONTWERP

Stap 1     Eerste indruk

Ik kom bij je langs om kennis te maken. We hebben het over jouw wensen en ideeën voor het interieur en ik vertel je wat meer over mijn manier van werken. Is de eerste indruk positief, dan ga ik graag voor je aan de slag! 

Stap 2     Het ontwerp

Via een mix van jouw wensen en mijn creatieve ideeën ontwerp ik unieke interieuropties voor jouw ruimte. Die werk ik uit in een 2D en 3D ontwerp en leg ik aan je voor. Wat spreekt je aan? Waar word je blij van? Op basis daarvan maak ik het definitieve ontwerp.

Stap 3     Totaalpakket

Je ontvangt van mij een persoonlijke interieurmap en een USB-stick met de 2D en 3D visualisaties van het definitieve ontwerp én de voorgaande versies. Op de 2D visualisatie zijn de plattegronden en maten van meubels aangegeven; de 3D visualisatie is als een ‘birdview foto’ van jouw toekomstige interieur. Ook inbegrepen is een boodschappenlijst met online linkjes naar alle gebruikte interieuritems. Hierbij geef ik zoveel mogelijk twee opties aan: de ideale keuze en de budgetkeuze.

Stap 4     Nog een stapje extra?

Wil je je liever ook geen zorgen moeten maken over de aankoop van interieuritems en de coördinatie van leveringen? Dan zet ik graag nog een stapje extra voor je. Voor de realisatie van interieurs werk ik nauw samen met (buitenhuis)architecten en specialisten in gordijnen, vloeren, meubels, schilderwerk en complete projectinrichtingen. Ik ken hun expertises en assortiment en weet de perfecte partners voor jouw project te vinden. De verrekening van hun diensten verloopt direct tussen hen en jou. Eerlijkheid en transparantie vind ik namelijk super belangrijk.

Anouk Interieurontwerp 13

Wat denk je ervan? Zullen we?

Neem contact met me op,
dan gaan we samen aan de slag!

bottom of page