top of page
Anouk Interieurontwerp Spelt Bakkers BG V2a I Bistro 3.png

Projectinrichters

Je hebt een blanco canvas en wilt jouw opdrachtgever omver blazen met een fantastisch ontwerp. Een ontwerp voor een uniek interieur dat perfect bij zijn wensen, behoeften en bedrijf past. Maar waar in Zeeland vind je een ervaren interieurontwerper die een doordacht ontwerp kan realiseren dat aan alle eisen én meer voldoet?

Hier! Bij Anouk Interieurontwerp.

patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp in de bank

Mix van kennis en creativiteit

Als interieurontwerper heb ik ruime ervaring in het ontwerpen van zakelijke interieurs. Ik zorg voor unieke interieurs die echt wat teweeg brengen bij de opdrachtgever, medewerkers en gasten. Uit ervaring en opleiding ken ik de belangrijkste aandachtspunten, waaronder goede zichtlijnen, praktische looproutes en lichtinval. Ik neem alles mee en mix dit met een verfrissende dosis creativiteit.

Als een jas!

Logo Anouk rond

Wat je van mij kunt verwachten, is een interieur dat de opdrachtgever verrast, maar tegelijkertijd ook past als een jas. Dat lukt het allerbest wanneer ik rechtstreeks contact heb met diegene en/of de eindgebruiker. Dan kan ik optimaal aanvoelen wat die precies nodig heeft. Is rechtstreeks contact niet gewenst, dan ga ik op basis van de briefing aan de slag. Ook dan rolt er een verrassend en passend ontwerp uit.

Anouk Interieurontwerp aan tafel

Voor welk project heb jij een ontwerp nodig?
Laat het me weten!

Ik ga er graag mee aan de slag!

Kopie van patroon.jpg

Een greep uit projecten voor projectinrichters

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER
ANOUK INTERIEURONTWERP

In welke regio is Anouk Interieurontwerp actief?

Vanuit Zeeuws-Vlaanderen ontwerp ik met name zakelijke en particuliere interieurs voor projectinrichters, bedrijven en particulieren in Zeeland. Heb je een keer een klus net buiten de provincie, bel me dan ook gerust!

Heeft Anouk Interieurontwerp vaste afspraken met projectinrichters?

Ik werk nauw samen met projectinrichters. Zij schakelen mij in en andersom doe ik dat ook wanneer ik een ontwerp voor een zakelijke klant mag realiseren. Vaste afspraken maak ik niet. Ik vind het namelijk belangrijk om steeds de best passende partij voor mijn klant te kunnen selecteren. Ik schakel je dus graag in voor een project wanneer jij daarvoor de beste match bent. Provisie hoef ik niet; ik wil graag open, transparant en onafhankelijk blijven.

Waar staat Anouk als interieurontwerper om bekend?

Ik sta vooral bekend om verrassende en kleurrijke ontwerpen. Natuurlijk zorg ik dat het ontwerp altijd perfect bij de klant past. Is dat niet zo’n kleurfanaat, dan hou ik het rustig. Maar ik durf best wat buiten de aangegeven lijntjes te kleuren. Dat is ook waar je mij voor inschakelt: niet om exact uit te voeren wat een klant vraagt, maar om dat plusje te bieden waar de klant zelf niet aan had gedacht.

Hoeveel ervaring heeft Anouk als interieurontwerper met (grote) zakelijke projecten? 

Inmiddels al heel wat. Vanuit mijn ruime ervaring in interieurontwerp voor zakelijke klanten word ik steeds vaker door projectinrichters ingeschakeld. Ik vind het fantastisch! Je kunt me niet blijer maken dan met de uitdaging van een blanco canvas. En ik geniet ook van de synergie tussen de opdrachtgever, projectinrichter, soms ook buitenhuisarchitect en ikzelf. Samen tot een optimaal interieurontwerp komen en dit gerealiseerd zien worden... mooier wordt het niet.

bottom of page