top of page
Anouk Interieurontwerp bedrijf.jpg

Bedrijven

Je weet hoe belangrijk een goed interieur is voor jouw bedrijf. Dat het bijdraagt aan je imago en de motivatie van je medewerkers, dat het je gasten welkom laat voelen, je ziekteverzuim omlaag brengt en je bedrijfsresultaten omhoog. Maar hoe ziet dat interieur er dan uit? Ik laat het je zien!

patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp 1_edited

Verrassend interieurontwerp

Misschien zit je zelf al boordevol ideeën over hoe het interieur van jouw bedrijf eruit moet komen te zien. Of heb je niet meer dan een blanco oppervlakte. Wat het ook is, ik help je het ideale interieur voor jouw bedrijf te vinden. Ik kom met inspirerende ideeën en een verrassend ontwerp. En als je wilt, zorg ik ook voor de realisatie.

Alles meenemen

Logo Anouk rond

Door mijn ervaring begrijp ik medewerkers en klantgroepen, weet ik hoe belangrijk goede zichtlijnen en praktische looproutes zijn. Lichtinval en voldoende stroompunten en opslagfaciliteiten, alles neem ik mee. En natuurlijk ook jouw wensen en misschien die van je medewerkers, als zij het leuk vinden om mee te denken in het interieurontwerp.

Anouk Interieurontwerp 2

Benieuwd hoe het ideale interieurontwerp voor
jouw bedrijf eruit ziet? Neem contact op!

Ik laat het je graag zien!

Kopie van patroon.jpg

Een greep uit gerealiseerde zakelijke ontwerpen

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER
INTERIEURONTWERP VOOR BEDRIJVEN

Wat is belangrijk in een zakelijk interieur?

Ik noemde eerder al een aantal belangrijke punten voor interieurs voor bedrijven: goede zichtlijnen, praktische looproutes, lichtinval en voldoende stroompunten en opslagfaciliteiten. Daarnaast is kleur- en materiaalgebruik ook heel bepalend. Op basis van wat jij wilt uitstralen en bereiken, maak ik hierin de juiste keuzes voor jouw interieur.

Is een zakelijk interieur realiseerbaar met een klein budget?

Met genoeg creativiteit is er altijd een hoop mogelijk. Wat je budget ook is, bij ieder interieurontwerp zorg ik voor keuzes: de ideale keuze én vergelijkbare budgetkeuze. Zo bepaal je zelf hoeveel je aan je nieuwe interieur uitgeeft. Eén zekerheid heb je: de investering in een goed nieuw interieur geeft een boost aan je bedrijfsresultaten.

Voor welke interieurstijlen kan ik bij Anouk Interieurontwerp terecht?

In principe kun je voor elke interieurstijl bij mij terecht. Kenmerkend is wel dat ik kleur durf te gebruiken. Wellicht meer dan je zelf in eerste instantie zou aandurven, maar altijd passend bij jou, jouw bedrijf en de ruimte. Neem eens een kijkje in de projecten die ik eerder al voor anderen gerealiseerd heb. Dan krijg je een idee.

Kan ik ook basic interieuradvies krijgen en de rest zelf realiseren? 

Ja, dat kan zeker. Bekijk de mogelijkheden hier

Profiteer ik van inkoopvoordeel via Anouk Interieurontwerp?

Ja. Bij de realisatie van zakelijke interieurs werk ik vaak samen met projectinrichters. Zij kennen in veel gevallen interessante inkoopvoordelen bij materialen- en meubelleveranciers. Hier profiteer jij 100% van mee, want de factuur van de projectinrichter gaat rechtstreeks naar jou. Ik wil namelijk als interieurontwerper volledig transparant en onafhankelijk blijven, dus accepteer geen provisie.

bottom of page