top of page

Meer over Anouk

Mijn opa. Ik denk dat het bij hem allemaal begon. Hij was een getalenteerd schilder met een enorme liefde voor kunst en natuur. Daar heeft hij mij mee aangestoken. Hij vond dat ik goed kon tekenen, leerde me olieverven, nam me mee naar het kinderatelier, museums en zelfs Parijs. Hij leerde me al het moois rondom ons te zien en te waarderen. En ik? Ik vond alles prachtig!

patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp vakantiewoning

Inspiratie

En nog! Ik hou van mooie dingen, word er blij van en raak door werkelijk van alles geïnspireerd. De natuur, tuincentra, magazines, social media, op ieder moment van de dag kan ik denken ‘hé, daar wil ik iets mee!’ Dat geldt helemaal wanneer ik met een project bezig ben. Dan ga ik volledig in inspiratie-modus en borrelen de ideeën in me op.

There are no limits
other than your own imagination

logo Anouk rond

Het begin: Anouk The Home Stylist

Gelukkig kan ik sinds 2016 mijn ei helemaal kwijt in mijn werk. Daarvoor werd mijn man wel eens gek van wéér een nieuw kastje in de woonkamer. Ik startte mijn carrière als Anouk The Home Stylist en werd ook al snel door bedrijven gevraagd hun interieur te ontwerpen. Later volgden ook projectinrichters die voor hun klanten een interieurontwerp nodig hadden. The Home Stylist was dus geen logische naam meer. Vandaar nu: Anouk Interieurontwerp.  

patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp vakantiewoning Groede

Kennis & sprankeltje

Inmiddels ben ik door jarenlange ervaring én een opleiding HBO Interieur & Design, ook een hoop kennis rijker. Toch zie ik nog regelmatig de hand van mijn opa, mijn grootste inspiratiebron, terug in mijn ontwerpen. Daaraan voeg ik nu mijn eigen touch toe, een sprankeltje Anouk.

bottom of page