top of page

Inspiratie & interieuradvies of
een compleet 3D interieurontwerp

Hoeveel hulp je wilt, bepaal je zelf. Ik kan bij je langskomen voor een eenmalige brainstormsessie of een compleet 3D interieurontwerp voor je maken, inclusief bijpassende boodschappenlijst.

Anouk Interieurontwerp woning_edited.jpg

Particulieren

Thuis moet een plek zijn waar je je happy voelt en lekker tot rust kan komen. Een plek die je omarmt en helemaal bij je past. Maar hoe dat er dan in de praktijk uitziet... je hebt geen idee! Of misschien wel een idee, maar geen tijd om daar wat mee te doen. Jouw ideale interieur bedenken en bij elkaar shoppen, vind je super lastig.

Ik ga je helpen!

patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp 1

Interieuradvies

Als interieurontwerper kijk ik met een frisse blik naar de mogelijkheden in jouw woonruimte. Ik luister goed naar jouw wensen en kom met ideeën die je geheid gaan verrassen. Ik ontdek jouw interieurstijl, ook al ken je die zelf nog niet. Praktische zaken als genoeg opslagruimte neem ik vanzelfsprekend mee én ik durf kleur te gebruiken; iets wat je zelf misschien best spannend vindt.

Logo Anouk rond

Benieuwd hoe jouw ideale interieur eruit ziet?
Ik ook! 

Neem eens contact op,
dan ontdekken we het samen!

Anouk Interieurontwerp 17
Kopie van patroon.jpg

Een greep uit gerealiseerde particuliere ontwerpen

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER INTERIEURADVIES

Wat houdt interieuradvies in? 

Interieuradvies is er in allerlei soorten en maten. Soms gaat het alleen om kleur- of materiaaladvies, vaak gegeven door interieurstylistes. Soms gaat het om 2D-plattegronden met advies over de indeling van een ruimte. En dan zijn er ook complete 3D-ontwerpen, gemaakt door interieurontwerpers, inclusief indeling en materiaal- en meubelkeuzes. Bij Anouk Interieurontwerp in Zeeuws-Vlaanderen kun je kiezen uit een inspiratie- en adviessessie of een compleet 3D interieurontwerp.

Wat kost een nieuw interieur?

Een nieuw interieur hoeft niet meteen een gapend gat in je woonbudget te slaan. Als het even kan zorg ik voor keuzes: de ideale interieuritems én vergelijkbare budgetkeuzes. Je krijgt tips voor leuke items bij lokale winkels in Zeeland en linkjes naar online winkels. En hé, misschien staan sommige bestaande meubelen ook wel supergoed in je nieuwe interieur, maar dan net even in een ander jasje. Ik denk creatief mee en kom met verrassende opties.

Wanneer interieuradvies aanvragen?

Je kunt altijd interieuradvies aanvragen als je worstelt met je interieur. Misschien heb je al van alles geprobeerd: een nieuw kleurtje op de muur, een leuk kunstwerk aan de wand, een nieuw bankstel. Maar het is het toch allemaal net niet. Of je komt gewoonweg niet van de kant. Je vindt het lastig om door de bestaande indeling van je interieur te kijken of juist om een begin te maken met het blanco canvas van je nieuwbouw. Vaak is het een combinatie van ‘geen tijd’ en ‘geen inspiratie’. Herkenbaar? Klop dan eens aan bij Anouk Interieurontwerp in Zeeuws-Vlaanderen.

Kan ik ook interieuradvies aanvragen voor een slaapkamer?

Ja, zeker! Je interieur bestaat niet alleen uit je woonkamer. Je wilt je het liefst in heel je huis thuis voelen. Dus ook voor je slaapkamer, keuken, hal en andere woonruimten kun je interieuradvies vragen. Ik help je graag.

Wat als mijn partner en ik een verschillende woonsmaak hebben?

Als je allebei andere interieurstijlen mooi vindt, is het voor jullie zelf haast niet te doen om tot een passend interieur voor jullie beiden te komen. Als interieurontwerper kan ik dat wel. Ik breng verschillende ideeën en stijlen samen en zorg voor een totaal interieurontwerp waar jullie allebei blij van worden.

Krijg ik ook tips waar ik mijn nieuwe interieur kan kopen? 

Ja, absoluut! Bij een 3D ontwerp krijg je altijd een compleet boodschappenlijstje met linkjes naar de verschillende interieuritems. Je zult zien dat die naar meerdere winkels linken. Enerzijds omdat ik de pareltjes van verschillende winkels binnen en buiten Zeeuws-Vlaanderen bij elkaar zoek. En anderzijds omdat ik je steeds de ideale keuze én een budgetkeuze geef. Veel shopplezier!

Kan ik bij Anouk Interieurontwerp terecht voor interieuradvies in Zeeland? 

Ja, zeker! Ik werk vanuit Zeeuws-Vlaanderen en geef interieuradvies in heel Zeeland. En op aanvraag ook zeker daarbuiten!

bottom of page