top of page

Interieurontwerp voor jouw vakantiewoning

Maar hoe realiseer je dat? Daar help ik je bij. Als interieurontwerper in Zeeland heb ik veel ervaring met interieurstyling van vakantiewoningen en weet ik wat er nodig is om interieurs aantrekkelijk te maken voor een diverse doelgroep vakantiegangers. Ik kan je helpen met inspiratie en advies over de juiste kleur-, materiaal en meubelkeuzes of een compleet 3D ontwerp voor je maken.

Anouk Interieurontwerp vakantiewoning_edited.jpg

Vakantiewoning eigenaren

Welkom thuis! Dat gevoel wil je hebben zodra je in je vakantiehuis in Zeeland aankomt.

Het moet een plek zijn waar je je meteen op je gemak voelt, direct rust ervaart en tegelijkertijd ook nieuwe energie voelt opborrelen. Weet je waar dat gevoel voor een heel groot deel vandaan komt? Van het interieur!

Goede interieurstyling is dan ook superbelangrijk.

patroon.jpg
Anouk Interieurontwerp 2

Net wat meer luxe

De indeling, de kleuren, de materialen, de meubelen en de accessoires, allemaal zorgen ze voor die fijne, warme en uitnodigende sfeer in jouw Zeeuwse vakantiehuis. Jij kunt er zelf van genieten, maar jouw gasten natuurlijk ook. Met unieke interieurstyling zullen ze sneller voor jouw vakantiehuis kiezen en geniet jij van hogere verhuuropbrengsten.  

Logo Anouk
Anouk Interieurontwerp 3

Wil jij hulp bij de interieurstyling van jouw vakantiehuis? Laat het me weten!

Ik help je graag.

Kopie van patroon.jpg

Een greep uit vakantiewoningen in Zeeland

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER
INTERIEURSTYLING VAKANTIEHUIZEN

Hoe belangrijk is interieurstyling in een vakantiewoning?

Huurders van vakantiewoningen maken hun keuze vooral op basis van foto’s. Ziet jouw vakantiewoning er online aantrekkelijk uit, dan merk je dat direct in het aantal boekingen. Een investering in goede interieurstyling verdient zich dus snel terug via extra verhuurinkomsten.

Welke interieurstijl moet ik kiezen voor mijn vakantiewoning?

Het is altijd een goed idee om het interieur van je vakantiewoning te laten aansluiten op de omgeving. Voeg in jouw Zeeuwse vakantiehuis dus zeker een Zeeuws sprankeltje toe. Niet zomaar door zand- en zeetinten te gebruiken, maar wees uniek zodat je opvalt tussen de rest. Hoe ik dat doe? Kijk maar eens naar dit project en naar de serie Zeeuws meisje die ik heb ontworpen. Maar veel beter nog: schakel me in voor de interieurstyling van jouw vakantiewoning. Dan ben je zeker van een mooi en uniek ontwerp.

Waar moet ik op letten bij de interieurstyling van mijn vakantiewoning?

Met het interieur van jouw vakantiewoning wil je iets extra’s bieden. Extra luxe, extra comfort, extra warmte, noem maar op. Alles om ervoor te zorgen dat jouw gasten voelen dat ze op een bijzondere, fijne plek terechtgekomen zijn. En let ook op degelijkheid. Het interieur van jouw vakantiewoning moet bestand zijn tegen intensief gebruik. Ik help je graag de juiste keuzes hierin te maken.

Kan ik met een klein budget het interieur van mijn vakantiewoning verbeteren?

Ja, zeker! Met eenvoudige aanpassingen kun je al een wereld van verschil maken. Kijk maar eens naar dit project. Met relatief eenvoudige aanpassingen, waaronder het schilderen van een bestaand meubel, is de beleving in deze vakantiewoning volledig omgedraaid van saai en steriel naar warm en gezellig.

bottom of page