top of page
Anouk Interieurontwerp karakteristieke woning 6.jpg

Karakteristieke woning

Klant aan het woord

"Een fijne warme leefomgeving in je eigen huis was iets waar we al een aantal jaren over droomde. De boys gingen de deur uit dus tijd om nu onze droom te realiseren. Geen grote verbouwing, die hadden we genoeg gedaan, maar aanpak interieur en vloeren! Bij een bezoek aan een houthandelaar uit België, zag ik oude wagonplanken liggen, ergens in een vergeethoekje… Dit zou het worden voor de vloeren en van daaruit wisten we wat het moest worden: Industriële look met een vleugje Scandinavisch.

Over heel veel dingen al hadden we al eens nagedacht, maar nu de hele moeilijke vraag hoe, wat en waar?
Dus natuurlijk contact gezocht met Anouk. Na een heel fijn gesprek met Anouk wist zij meteen wat voor ons belangrijk was en is ze ermee aan de slag gegaan. We waren overrompeld door de 3D foto's die ze voor ons gemaakt had, dit was het, zo zou het komen‼ We mogen zeggen dat we heel erg blij zijn met het eindresultaat en het is nog steeds elke dag een plezier om in ons huisje te wonen en te leven. 

Heb het al vaak gezegd maar nogmaals; Dank je wel Anouk!"

We mogen zeggen dat we heel erg blij zijn met het eindresultaat en het is nog steeds elke dag een plezier om in ons huis te wonen en te leven. 

Fotografie Klaske Kuperus

Kopie van patroon.jpg

Benieuwd naar meer?

Bekijk ook eens deze Zeeuwse woonboerderij of deze prachtige rustgevende gezinswoning.

bottom of page